Vörös Éva

képviseletvezető

Röder GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete

www.roeder.hu       www.r-zs.com

 

"2005 óta dolgozunk együtt Patríciával az akkor alakult német érdekeltségű cégem számára kerestem egy fordítót. Interneten találtam rá, és azóta is folyamatos, nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Amiben Patrícia hatalmas segítségemre volt:

-cégalapításhoz szükséges mindenféle irat, dokumentum
- komplett weboldal
- építési utasítások
- műszaki szakrajzok
- minőségügyi tanúsítványok
- hivatalos levelek fordítása

-hiteles és hivatalos fordítások elkészítése
- ügyfél találkozón tolmácsolási feladat ellátása.
Ezek  mind-mind remekül sikerült közös ügyleteink. Megbízható, pontos, precíz, alapos és korrekt áron dolgozik. Szerintem ennél több nem is kell egy sikeres együttműködéshez."

 

 

Prokop Roland

ügyvezető igazgató

Infravarázs Bt. 

www.infravarazs.hu

 

 

"Patríciára elsősorban barátként tekintek, mivel munka kapcsolatunk csak a későbbiekben alakult ki. Megismerkedésünk után pár évvel az élet úgy hozta, hogy egyszerre lett szükségem német és angol tolmácsra, szakfordítóra. Mivel volt kéznél egy barát, aki ebben segítésemre tudott lenni, valamint szaktudásában, korrektségében, pontosságában és nem utolsó sorban bizalmában biztos voltam a magánéletben tapasztaltak alapján, ezért nem volt kérdés számomra, hogy Patríciát bízom meg a munkával. Mikor ügyfeleimet nyelvtudásával és kedvességével elkápráztatta, akkor már tudtam, hogy jól döntöttem és cégünk ilyen jellegű munkáit csak Patrícia fogja végezni.

Időközben Patrícia ajánlása alapján lett egy hasonlóan korrekt és megbízható lengyel tolmácsunk is. Japán partnereink érkezése előtt a szintén általa ajánlott tolmács sok hasznos tanáccsal látott el bennünket a tárgyalási szokásokkal kapcsolatban – ingyen és bérmentve- függetlenül attól, hogy vendégeink angol tolmácsot kértek és így munkájára nem tartottunk igényt.

Több év közös munka tapasztalata alapján úgy gondolom, hogy Patrícia egy lelkiismeretes szakember, akit nyugodt szívvel ajánlok bárkinek, aki egy európai színvonalú szolgáltatást szeretne kapni."