KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT E-MAILBEN (INFO@TRANSLATIONSERVICES.HU) AZ ALÁBBI ADATOK ELKÜLDÉSÉVEL: a szöveg terjedelme, formátuma, nyelvi reláció, határidő. Amennyiben lehetősége van, kérem, csatolja a fordítandó szöveget is, melyet természetesen az adatvédelmi és titoktartási előírások betartásával kezelek.

Fordításnál a számlázás alapja a célnyelvű szöveg Microsoft Word/Eszközök/Szavak száma szóközzel program által számított leütésszám. Az ár kialakításában szerepet játszik, hogy általános vagy szakszöveget, ill. hogy milyen nyelvre kell fordítani. Ha ábrák is vannak a szövegben, az ábra típusától függően az ár változhat (elektronikus formában vannak-e megadva és ezekbe lehet-e írni, vagy a fordítónak kell megszerkesztenie az ábrát, mert az csak nyomtatott formában van megadva, de lehetőség van az ábrákban szereplő szövegek szótárszerű kiírására is).

Éppen ezért fordítási alapáraim az alábbiak szerint alakulnak:

1,5+ÁFA és 4,0 +ÁFA Ft között

Pontos árajánlatot csak az adott szöveg és a megbízó igényeinek ismeretében áll módomban adni.

 

A sürgősségi fordításért 40% felárat számítok.

Expressz (azonnali) fordítás felárának mértéke 100%.

Minimális megbízási díj 4000,- Ft.

A fenti árak irányárnak számítanak. Rendszeres ügyfelek ill. nagy terjedelmű fordítást adók kedvezményekben részesülnek. A kedvezmények egyedi megállapodást igényelnek.

Az esetleges hibák esetében a korrektúráért felszámítandó összeg nem kell, hogy kiegyenlítésre kerüljön.

Kérésre az adott fordításra szabott egyedi árajánlatot küldök.

 

Bővebb információkért olvassa el az Amit a fordításról tudni érdemes rész díjszabással foglalkozó szakaszát.


A fordítóként titoktartási kötelezettséget vállalok minden, a munkavégzéssel kapcsolatban tudomásomra jutott ténnyel, adattal, információval kapcsolatban, amelynek harmadik személy számára történő kiadása sértheti vagy veszélyeztetheti a megrendelő érdekét.
 

A fordító kártérítési felelőssége egy fordítással kapcsolatban esetleg keletkező károkat illetően legfeljebb az adott fordítás ellenértékeként kapott díj mértékéig terjed. Minden más felelősség egyértelműen kizárt.